Zallayas kennelblogg

Zallayas kennelblogg

Zallayas kennelblogg

Här kommer jag skriva lite mer om vad som händer på hundfronten.

Tomt!

ÖvrigtPosted by Tove Söderblom Mon, June 12, 2017 13:42:12
Åh så tomt det känns nu när två av Zallys tre valpar åkt till sina nya familjer. Tack och lov så får jag daglig information och bilder på dem så jag är inte helt utan…
Tur att Zigge ska stanna tills på torsdag - skönt med en mjuk övergång. Jag har fäst mig så otroligt mycket vid dem men sörjer inte att de inte ska bo här. Jag har ju varit inställd på det hela tiden så…men det är konstigt ändå.
Nu ska vi ut på vår dagliga skogspromenad. Zigge följer givetvis med och han är så himla duktig att gå i koppel.

Annas present

ÖvrigtPosted by Tove Söderblom Thu, June 01, 2017 15:28:37
Idag har jag gjort i ordning en fin födelsedagspresent till min fodervärd Anna som tar hand om Alma på bästa sätt. Min goda vän Ann-Marie Stålgren har redigerat bilden jag tog på henne så att bakgrunden blev svartvit och sedan printade hon ut den på sin superproffsiga fotoprinter. Det kluriga var dock att hitta en snygg ram som passade bilden för Anna gillar guld. Till slut så hittade jag denna på nätet på BGA fotobutik - visst blev den snygg till bilden? Vill du köpa en lika snygg ram så kommer länken här:

?

Sommarkväll

ÖvrigtPosted by Tove Söderblom Fri, July 17, 2015 20:49:47
Vilken skön kväll! Har nyss kommit in ifrån en lång härlig kvällspromenad med Peter och Zally. Myggigt som sjutton men ack så skönt. Man får passa på att njuta när solen visar sig för den här sommaren har verkligen varit konstig.
Apropå konstig - Zally har varit det i flera veckor nu. Hon vill inte busa och hitta på saker som hon brukar. Hon är bara lugn och "värdig" lixom. Som att hon tycker att hon är för mogen för sånt nu. Tröttare är hon också. Sover långt in på morgonen och går på sin höjd ut och kissar före kl.11. Ja, man blev ju själv lite tröttare och annorlunda när man var gravid, så inte så konstigt egentligen. Inte heller med tanke på hur fort hennes dräktighet går och hur fort valparna utvecklas. Tänk - om en månad har de kommit...